A profi fotók jelentősége

Profi fotózás nélkül nem vállalok felkészítést

Egyetlen lakás hirdetése sem szabadna kikerüljön profi fotók nélkül! Még azoké sem, amelyek nem lettek home stagingelve. Ez az, amire semmiképp sem szabad sajnálni a pénzt. A profi fotós nagy látószögű objektívvel, lámpák felkapcsolása nélkül, jó szögből tud olyan képeket csinálni, ami a legjobban adja vissza azt, amit az emberi szem lát. A jó fotós láttatja a térkapcsolatokat, képes bármilyen fényviszony mellett természetes fénnyel dolgozni. És végül ezek a képek lesznek annyira szépek és hívogatóak, hogy az érdeklődők a Te hirdetésedre kattintsanak, nem pedig azéra, aki a széklábát árulja a felmosó vödrével és/vagy a száradó ruháival.

Ha nem fotóztatod be profi fotóssal a felkészített ingatlanodat, akkor pedig az egész addigi fáradságos munkád kárba vész, mert hiába tettél bele annyi energiát, időt, pénzt a felkészítésbe, végül nem lesz jól megmutatva, nem lesz jól látható a vevőd, bérlőd számára, így nem találnak el hozzád.

Hogy mit tesz egy jó fotó az ingatlanunkkal azt leginkább az újlipótvárosi kiadó lakáson tudnám bemutatni. Az előtte képeket egy nem túl rossz telefonnal készítettem (Huawei P30 Pro-val). Hozzáteszem, hogy én semmilyen szinten nem értek a fotózáshoz. Ezzel a telefonnal és utómunkával is lehetne ennél sokkal jobb képeket is csinálni, de az a tapasztalatom, hogy a mobillal fotózás is csak profi fotós kezében működik igazán. Ez a kiváló adottságú lakás 4 hónapig nem ment el. Egy kis bútor tili-toli, dekorálás és profi fotókkal való meghirdetése után két órával meglett az új bérlője. Ennek a lakásnak tényleg csak az volt a baja, hogy nem volt jól megmutatva a benne rejlő lehetőség.
Itt megnézheted az összes fotót, ami erről a lakásról készült.

Utána fotók: Homoki István

 

Profi fotó nélkül nem érdemes lakást árulniA profi fotók jelentősége

 

Profi fotó nélkül nem érdemes lakást árulniA profi fotók jelentősége